" Den Haag "
Den Haag
en zijn Mondharmonicaspelers
Art M. Daane

Na Rotterdam mag Den Haag zeker de tweede mondharmonicastad van Nederland genoemd worden. Hieronder een greep uit het grote aantal mondharmonicaspelers dat Den Haag heeft voortgebracht.
Hopelijk zullen er nog meer spelers zich bij ons aansluiten als zij op de Haagse pagina van het Internet terecht komen.


© Philharmonica Trio

Polyphonia Trio leden 1953: Ben van der Meer, vineta - Ger Vijfhuizen, (†) bas - Ben van Gageldonk, solo

Ben van der Meer schreef:
Polyphonia trio in Parijs:
Dank zij een schnabbel op een internationaal Pinkstertournooi van de voetbalclub RVC, werden wij door de leider van de Parijse voetbalclub uitgenodigd voor 5 dagen in Parijs met optreden in Salle Pleyel op 14 november 1953 en een radio/tv optreden in Theatre Mogador. Gage Fl. 96.= Salle Pleyel, F.Frs. 5.000.= voor programma Mogador. Tevens alle kosten vervoer en verblijf. Ze hadden beter het Trio Raisner kunnen uitnodigen.
Onze chauffeur, de heer Hausler had een sigarenzaak annex reisbureau op het Plein. Zijn auto was een Citroen Avant, dat waren die zwarte auto's. Hausler had een enorme bult. Wat gebeurt ( een waar verhaal ):
Op een avond staan Bennie (v.G ) en ik op de gang te praten in ons hotel en wij vroegen ons af hoe Hausler zou slapen; op zijn buik of had het hotel voor hem een matras met gat ? Bennie werd op zijn schouder getikt door Hausler, die achter ons stond en zei; "Heren maak u niet ongerust, ik slaap gewoon op mijn zij."
Op dat moment gingen wij door de grond.
Ben van der Meer

© Mona Trio
Mona Trio leden 1954: Jetze Pit, bas (†) - Ben van Gageldonk, solo/ Harmonetta - Ben van der Meer, vineta

Luisteren naar opnamen in Windows Media formaat. Om ze af te kunnen spelen heb je de Windows Media Player nodig. Klik op het icoontje om deze gratis te downloaden.
Get Windows Media Player

FLAMENCO

"Mona Trio" - Copyright Olympia 5820 ©

klik hier om te luisteren Recorded Brussel, België

Alle rechten zijn gereserveerd door de rechthebbende eigenaren van de respectievelijke copyrights.


Jacques Bovet schreef:
Mijn vader was een virtuoos op de diatonische mondharmonica en samen met zijn broer David, die bassist was, vormde hij een trio, helaas is op dit moment de naam van de vinetist mij ontglipt. Zij werden bekend als de "Widoka's."
Al vroeg werd ik geconfronteerd met het groepsspelen op de mondharmonica, en ik koos later zelf voor de chromatische mondharmonica. Samen met Walter Ruis, die later werd vervangen door Leo Jansen, en Charles Sanders vormde wij de "The Organs." 5 jaar later werden we "The Vineta's."

© The Widoka's
Vader & Zoon tijdens concours in "De Doele" in Delft
Jacques Bovet Sr., solo (diatonisch) - Jacques Bovet Jr., vineta

© Bovet Kwartet
Bovet Kwartet
Wil ?, solo - David Bovet, bas - Koos Rietbroek, vineta - Herman Rotteveel, gitaar

© The Organs
THE ORGANS
Charles Sanders, bas - Jacques Bovet, solo - Walter Ruis, vineta

© The Vineta's
THE VINETA'S
Walter Ruis, vineta - Jacques Bovet, solo - Charles Sanders, bas

© The Vineta's
THE VINETA'S
Walter Ruis, vineta - Jacques Bovet, solo - Charles Sanders, bas

Ons openingsnummer was "Casa Loma Stomp" en wij hebben vele jaren suksessen geoogst. Tijdens onze optredens gebruiktyen we 25 KG. instrumenten, en tijdens "Le Grand Boulevard" wisselden we van hoedjes. Tijdens de "Dorus" persiflage werd Walter z'n buik via een onzichtbare ballon in zijn buik opgeblazen, tot knallen toe, lachen dus! Met regelmaat van de klok kwamen we in aanraking met de Mounties, Toby Rix, Mieke Telkamp, de Wama's, Harrie Touw, Jo Andy, Willy Vervoort, André van Duin, de Pico's, Elisabet de Mooi, Jetta van Leeuwen, Willy Alfredo de sneldichter enz.
Op 25 mei 1965 traden we op voor bijna 200 oudere artiesten van Nederland, waaronder Heintje Davids, Willie Alfredo, "Bromsnor" en vele andere grootheden uit die tijd.
Dit was in de Nederlandse artiestenwerteld nog nooit gebeurt! Het was een prachtige gebeurtenis!
In triomftocht, voorafgegaan door een enthousiaste "BROMSNOR" en toegwuifd door vele wandelende Hagenaars, ging de stoet naar de Wagenstraat. De amusementsstraat van weleer.
Omstreeks 16.15 werd het tijd om in de bussen te stappen voor de tweede triomftocht naar - Scheveningen - een aanvang te doen nemen. Een wederom actieve "BROMSNOR" regelde het verkeer in de Wagenstraat. Van een ter plaatse anwezige politie-agent had hij daartoe diens verkeersfluit ter beschikking gekregen om zijn gebaren kracht bij te zetten.
De optredende artiesten brachten een hoogstaand programma op de planken onder de naam "There's no business like SHOW-business!"
De artiesten waren o.a. de "Down Town Jazz Band" - zangeres "Karin Kent" - accordeon virtuozen "De Fratelli's" - zanger "Jo Andy" werd begeleid door "Cas Oosthoek" en het mondorgeltrio "De Vineta's" dat door ziekte van één van het trio een oproep had moeten doen op een invaller, die echter aan de charmante prestatie van het optreden geen afbreuk deed.
Het geheel stond onder leiding van Dan Sayton, die er in was geslaagd een vlot gearrangeerd programma voor het voetlicht te brengen, en bracht hulde aan de Nederlandse artiesten, onderstreept door de overhandiging van een bloemenzee.

© De Oude Garde
De Oude Garde in Den Haag 25 mei 1965
Vóór, In het midden, "BROMSNOR"

Mischien leuk om te weten dat het bassist "Ton Hayes" was die als VINETIST de invaller was voor de ziek geworden Walter Ruis toen wij voor de oudere artiesten van Nederland moesten spelen. Daarna heeft Ton de plaats van Charles Sanders als bassist ingenomen, dat heeft enige jaren met veel sukses geduurd, daarna kwam Charles weer terug als bassist.

© The Vineta's
THE VINETA'S
Walter Ruis, vineta - Jacques Bovet, solo - Ton Hayes, bas
(†)

© The Vineta's
THE VINETA'S
Ton Hayes, bas
(†) - Walter Ruis, vineta - Jacques Bovet, solo

Verder heb ik ook nog steun gekregen van basist John Lootens, de oude Dandy, die bij mij in de buurt woonde.
Op 18 februari 1970 zijn we gestopt met het mondharmonicaspelen, althans dat dacht ik, we gingen door.....maar op 6 januari 1971 kwam toch het definitieve einde van de "Vineta's."

© The Vineta's
THE VINETA'S
Leo Jansen, vineta - Jacques Bovet, solo - Charles Sanders, bas

© The Vineta's
THE VINETA'S
Leo Jansen, vineta - Charles Sanders, bas - Jacques Bovet, solo

Na het afscheid ben ik een dansband begonnen met het trio de "Hotpeppers", 1970 tot 1975. Vervolgens zijn we verder gegaan met 4 man als "The Happy Four". Dat was grandioos met mijn zoon als drummer/gitarist/zanger.
Op 51 jarige leeftijd ben ik gestopt met de muziek. Daarna ben ik met veel plezier als vrijwilliger, voor bejaarden, verzoekjeplaatjes gaan draaien.
Jacques Bovet

Luisteren naar opnamen in Windows Media formaat. Om ze af te kunnen spelen heb je de Windows Media Player nodig. Klik op het icoontje om deze gratis te downloaden.
Get Windows Media Player

CASA LOMA STOMP

"THE VINETA'S" - Copyright ©

klik hier om te luisteren Recorded Live from Radio

Alle rechten zijn gereserveerd door de rechthebbende eigenaren van de respectievelijke copyrights.


© Arandellis Trio © Arandellis Trio
ARANDELLIS TRIO 1955
Frans van Rosmalen, bas - Ed Grobben, solo - Eddy Sleijpen, vineta

Frans van Rosmalen schreef op 7/04/2007:

Wegens militaire dienst traden we na 1957 niet of nauwelijks meer op. Ik heb er althans geen aantekeningen van. Eind jaren 50 kwamen Ed Grobben (bas en tuba) en ik (trombone) in de jazz terecht en trad het Arandellis Trio nog slechts tussen de schuifdeuren op. We komen van tijd tot tijd nog wel bij elkaar en spelen nog wat maar dit is louter voor ons plezier en niet om een prestatie neer te zetten.
Arandellis Trio 1954: Britannia Rag. Bezetting: Henk Huter (solo), Leo Scheffer (vineta), Frans van Rosmalen (bas). Dit is in hetzelfde jaar ook nog door de KRO uitgezonden, maar toen was Leo Scheffer al weg en werd op vineta vervangen door mijn goede vriend Joop van den Bergen.
Arandellis Trio 1962: All of Me. Bezetting: Ed Grobben (solo), Eddy Sleijpen (vineta), Frans van Rosmalen (bas).
Arandellis Trio 2006 (Tussen de schuifdeuren): Wild Cat Blues. Ed Grobben en Frans van Rosmalen (solo), Eddy Sleijpen (vineta) + rhythm accompaniment.
Frans van Rosmalen

WILD CAT BLUES

"ARANDELLIS TRIO" - Copyright ©

klik hier om te luisteren Huis opname 2006

Alle rechten zijn gereserveerd door de rechthebbende eigenaren van de respectievelijke copyrights.


© Walco Trio
THE WALCO'S 1961
Cor Kortekaas, vineta - Frans van Rosmalen, bas - Leen Prins,
(†) - (solo)

© Walco Trio
THE WALCO'S onderweg naar Wiesbaden in 1961
Frans van Rosmalen, bas - Cor Kortekaas, vineta - Leen Prins,
(†) - (solo)

© Walco Trio
THE WALCO'S Wiesbaden 1961
Frans van Rosmalen, bas - Leen Prins,
(†) (solo) - Cor Kortekaas, vineta

Frans van Rosmalen schreef:
Het Walco Trio op TV bij de oosterburen:
Leen Prins belde mij voorjaar '61 op met de mededeling dat hij een uitnodiging had gekregen van de Hessischer Rundfunk om in een TV programma op te treden. Men had het Walco Trio op de Belgische radio gehoord (ik was daar toen nog niet bij) en vond dat het 'sound' uitstekend paste in een TV aflevering over een camping die door buitenlandse gasten werd bezocht. Leen had de data, 6 en 7 mei voor zover ik mij kan herinneren, al doorgekregen zodat ik de volgende dag mijn toenmalige werkgever kon vertellen dat hij die dagen niet op mij hoefde te rekenen.
De bedoeling was dat wij één nummer zouden spelen, in vrijetijdskleding, zoals op een camping gebruikelijk, voorafgegaan door een kort interview. Er traden verschillende artiesten op, niet alleen muzikanten maar ook andere entertainers, zoals bijvoorbeeld acrobaten. Onze gage bedroeg DM 1200,- wat voor die tijd toch een aanzienlijk bedrag was. Weliswaar was dat de man DM 400,- waar de reis- en verblijfskosten nog van af moesten, maar de uitnodiging alleen al was iets waar we erg blij mee waren.
Welgemutst vertrokken wij de dag vóór de eerste repetities van het oude Haagse Staatsspoor via Mainz naar Wiesbaden. Vroeg in de morgen meldden wij ons bij de zaal vanwaar het programma zou worden uitgezonden. Leen ging meteen op zoek naar de regisseur, Herr Jennte. Deze begroette hem alsof hij hem al jaren kende. "Ah, Herr Prinz, wie geht's ?" Vervolgens wendde hij zich tot Cor Kortekaas: "Und Sie sind Herr ….?" "Kurzekäse", zei onze vinetist, ook niet om een antwoord verlegen.
We hebben daar twee onvergetelijke dagen gehad en waren waarschijnlijk nog zó verdoofd dat we de sleutels van onze hotelkamers (met bal!) nog in onze zak hadden toen de taxi ons bij het station had afgezet. Na een ruim gebaar onzerzijds beloofde de taxichauffeur de sleutels bij het hotel "Goldener Brunnen" af te zullen geven.
Ik heb mij met Leen en Cor altijd ontzettend vermaakt. De Haagse humor vierde hier hoogtij.
Ik denk er nog vaak aan terug.
Frans van Rosmalen

Frans verliet het "Walco Trio" en werd vervangen door een bassist met één arm, zijn naam is "Loek Sinteur," woonde op de Goeverneurlaan (vlak bij Leen Prins) Hij stond op de van zeggelelaan gestaan met een bloemenkar. hij zou nu ongeveer 80 jaar moeten zijn.
Ik zelf heb maar een enkele keer de gelegenheid gehad om een repetitie van het "Walco Trio" bij te wonen toen hij daar de bassist was.
Ik stond perplex toen ik hem de allereerst keer zag spelen, en hoe! Met één arm wist hij de bas, die toch best zwaar is, met z'n ene hand vast te houden en drukte hem aan de andere kant tegen zijn schouder. Voor mij een zeer moeilijke aangelegenheid, maar voor hem scheen het geen probleem op te leveren.
Hopelijk, als hij nog onder ons is, zal hij zich melden wanneer hij de Haagse pagina op het Internet tegen komt.
Ook "Dandy's" bassist John Lootens speelde bij de Walco's.

© THE WALCO'S
BENNO and the WALCO'S
Bennie Scheffer,
(†) - komiek - Cor Kortekaas, vineta - Leen Prins, (†) (solo) - Jan Lootens, bas
Benno heeft later bij Boltini, met veel sukses, carriere gemaakt. Hij acteerde ook in een film van 1981, zie link: http://www.filmtotaal.nl/module.php?section=nfdDetails&movieID=459


Eind vijftiger jaren (1956-1960) vormde Anton Haijes [geb: 9 mei 1913 - overl: 13 september 1966] zijn eerste trio met Piet Diederik en zoon Ton Haijes, Piet Diederik was de zwager van Ton.

© The Polynova's
THE POLYNOVA'S (1957)
Anton Haijes, solo
(†) - Piet Diederik, vineta - Ton Hayes, bas (†)

Piet Diederik stapte in 1957 op en werd vervangen door solist Leo Scheffer die enige tijd later werd vervangen door solist Henk Huter, hierdoor was Anton genoodzaakt de vineta te bespelen. Zowel Leo Scheffer als Henk Huter speelden beiden bij het Arandellis Trio. (resp: vineta en solo. 1954)

© The Polynova's © The Polynova's

© The Polynova's © The Polynova's
THE POLYNOVA'S
Ton Haijes, bas
(†) - Henk Huter, solo - Anton Hayes, vineta (†) (1958-1960)
Ton werd begin 1960 opgeroepen voor militaire dienst en verliet zijn geboorteplaats. Dit werd het einde van "The Polynova's."
In de kazerne waar hij werd ondergebracht ontmoette hij Ton van Reeuwijk uit Rotterdam (solo) en Henk Nieuwenhuizen uit Bergen, NH (vineta).
Tijdens hun diensttijd traden zij op in kazernes door het hele land.
Toen zij bekendheid begonnen te verwerven als "The Jerry-Sons," vonden de "Larrysons" dat hun naam te veel op die van henzelf leek, en namen gerechtelijke stappen tegen de Jerry-Sons. De gerechtelijke uitspraak was in het voordeel van de Larrysons. "The Jerry-Sons" waren toen genoodzaakt een andere naam te kiezen. Dit was het beste wat hun ooit is overkomen. Vandaag, het jaar 2008, leeft hun naam nog steeds voort.

© The Jerry-Sons
THE JERRY-SONS
Henk Nieuwenhuizen, vineta - Ton van Reeuwijk, solo
(†) - Ton Hayes, Bas(†)

"THE MULTICATS" is de naam die zij kozen.

© The Multicats
THE MULTICATS
Ton van Reeuwijk, solo
(†) - Ton Hayes, Bas(†) - Herman Lonkhuizen, vineta (†)
Door een motorongeluk overleed Herman Lonkhuizen en werd vervangen door Joop Winterberg

© The Multicats Decca EP
- Ton Hayes, Bas(†)Ton van Reeuwijk, solo (†) - Joop Winterberg, vineta (†)

klik hier om te luisteren AVALON

Om persoonlijk reden verliet Ton de 'CATS'. In 1990 ontmoette hij twee Rotterdamse Mondharmonicaspelers, Nico van Grevenbroek (ex-Family Trio) en Frans Pauli (de allerlaatste vinetist van het Hotcha Trio). Zij werden bekend onder de naam "THE BLUE CATS."
Met grote ontsteltenis overleed Ton veel te jong.

© The Blue Cats
THE BLUE CATS
Ton Hayes, bas
(†) - Frans Pauli, vineta (†) - Nico van Grevenbroek, solo


The Diamonds
Groep in oprichting 1961
John Lootens - Bennie Scheffer,
(†) - Art Daane

The Diamonds
THE DIAMONDS 1962
John Lootens - Ruud van Oorschot - Gerard Lootens - Leen Rijksen

The Diamonds
THE DIAMONDS
John Lootens - Gerard Lootens - Leen Rijksen

Ralton Trio
RALTON TRIO
John Lootens - Gerard Lootens - Leen Rijksen

The Dandy's
De Dandy's 1964
Cor Kortekaas - Gerard Lootens - John Lootens


© Vibrato's
Ton Heine, solo - Mev. Heine, Bas - Leo Kruit, vineta


Ondertussen hebben oud Haagse mondharmonicaspelers zich gemeld en een e-mail groepje gevormd.

Diegenen die zich nu bij de groep hebben aangesloten zijn: John Lootens, bassist van "De Dandy's," "The Diamonds" het "The Walco's" en de "Vineta's", Jacques Bovet, solist van de"Vinetas," Ben van Gageldonk (solist) en Ben van der Meer (vineta) die beiden deel uitmaakten van het "Polyphonia Trio" met Ger Vijfhuizen op bas, dat later werd omgedoopt in het "Mona Trio."

We hopen dat nog meer oud-mondharmonicaspelers uit Den Haag zich zullen aansluiten als zij ons op deze pagina tegen komen!
Bekende spelers die nog niet opgespoord zijn:
Bassist Loek Sinteur - ex Walco Trio, woonde op de Goeverneurlaan Hij stond op de van Zeggelelaan met een bloemenkar.
Vinetist, Cor Kortekaas - ex The Diamonds, Dandy's en Walco Trio
Bennie Malee - ex The Vineta's
Vinetist, Leo Jansen - ex The Vineta's
Verder zoeken we nog naar:
"The Vibrato's": Leo Kuit - vinetist, Ton Heine - solo, en diens vrouw - bas.
Leo Kuit woonde bij zijn ouders in de Molenaarstraat.(Laakkwartier)
Ton Heine woonde in de Jonathanstraat 36. (Spoorwijk)
Vinetist Theo Gerritsen
Henk Plukaard
Leo Stok
Koos Rietbroek
Vinetist, Henk Heimans - ex Ralton Trio

Contact addressen:
Art Daane
Frans van Rosmalen
Jacques Bovet
Charles Sanders
John Lootens
Gerard Lootens
Leen Rijksen


Even terug naar anno 1954. Gerard Lootens speelde in de "Polyphonia Juniors," samen met een broertje van Ger Vijfhuizen (bas) en een broetje van Ben van der Meer (vineta) die later is vervangen door Herman Lonkhuizen.
De grote mannen, het echte "Polyphonia Trio" stonden te spelen, het licht ging even uit en weer aan, de 'Juniors' speelden dan zonder onderbreking het betrokken nummer verder.
Die jongens waren toen een jaar of 13-14. Voor het publiek was dat natuurlijk hylarisch.

© Gerard Lootens
POLYPHONIA TRIO Juniors
Hans Vijfhuizen, bas
(†) - Gerard Lootens, solo - Herman Lonkhuizen (†) , vineta.

Thomas van Kessel, bassist van het "Genderen Trio" uit de jaren 60 is een nieuweling op onze Haagse site. Hopelijk binnenkort meer informatie van hem over zijn trio met mogelijk wat fotos.


Den Haag telde ruim 185 feestzalen waar regelmatig muziek werd gemaakt, ook door mondharmonicaspelers.
Grote, kleine, clubs, bars, verenigingen enz.
Hier een lijst van Mondharmonicaspelers die in één of meerdere hebben opgetreden:


Artiesten

Gelegenheid

Adres

Bijzonderheden

Mona Trio - voorheen Polyphonia Trio Amacitia Westeinde, Den Haag Feestgebouw met meerdere zalen
Mona Trio - voorheen Polyphonia Trio A.V.A. Gebouw Elandstraat 194a, Den Haag Zaal voor alle doeleinden
Mona Trio - voorheen Polyphonia Trio Caveau Tzigane Scheveningen Op proef. tent van Harry Rademaker..Kregen echter geen contract.
Mona Trio - voorheen Polyphonia Trio Custodia Brandstraat, Den Haag Zalencomplex
Mona Trio - voorheen Polyphonia Trio Crooymans Steynlaan, Den Haag Zalen verhuur
Mona Trio - voorheen Polyphonia Trio Die Haghe Papestraat, Den Haag later Haagse Jazzclub De Paap
Mona Trio - voorheen Polyphonia Trio Dierentuin, de Zuid-Hollandlaan, Den Haag Feestzaal. Auditie van Mona Trio voor Ger de Roos KRO-programma "De Springplank"
Mona Trio - voorheen Polyphonia Trio Drie Stoepen, de Prinsegracht, Den Haag voorheen Volksgebouw, later Ricky Ticky-eerste optreden Polyphonia Trio
Mona Trio - voorheen Polyphonia Trio Excelsior Zeestraat, Den Haag Geen
Mona Trio - voorheen Polyphonia Trio De Haard Daguerrestraat, Den Haag Geen
Mona Trio - voorheen Polyphonia Trio Houtrustrotonde Den Haag Geen
Mona Trio - voorheen Polyphonia Trio Kuys Witsenburg Haagweg, Rijswijk Geen
Mona Trio - voorheen Polyphonia Trio Modern van Ostadestraat, Den Haag Feestzaal
Mona Trio - voorheen Polyphonia Trio Padro Juriaan Kokstraat, Scheveningen Feestgebouw
Mona Trio - voorheen Polyphonia Trio Passadena Apeldoornselaan, Den Haag Geen
Mona Trio - voorheen Polyphonia Trio Scala Wagenstraat, Den Haag Jubileum 40 jaar vv.ODB.met Mr.Doodle en de Wama's.
Mona Trio - voorheen Polyphonia Trio Sprotverenigingen Diversen Zaaltjes
Mona Trio - voorheen Polyphonia Trio Vereniging, de Willemstraat, Den Haag Feestzaal
Mona Trio - voorheen Polyphonia Trio Volksgebouw Prinsegracht, Den Haag Later de Drie Stoepen
The Vineta's Artiesten Bodega "Kammeijer" Wagenstraat, Den Haag Actie Commité van de Amusementsclub van Oudere Artiesten
"Nog vele Jaren"
The Vineta's Radio Programma met Ted de Braak N.C.R.V. Ons 10 jarig bestaan
The Vineta's Amacitia Westeinde, Den Haag Zalen voor alle doeleinden
The Vineta's The Hilton Rotterdam Hotel annex zalencomplex
The Vineta's Kurhaus Scheveningen Hotel annex zalencomplex
The Vineta's Krasnapolski Amsterdam Hotel annex zalencomplex
The Vineta's Gouden Regen, de Goudenregenplein, Den Haag Café
The Vineta's Congresgebouw, het Den Haag Zalencomplex
The Vineta's Custodia Brandtstraat, Den Haag Zalencomplex
The Vineta's Modern van Ostadestraat, Den Haag Feestzaal
The Vineta's Padro de Leeuw Schalkburgerstraat, Den Haag Feestzaal
The Vineta's Crooymans Steinlaan, Den Haag Zalenverhuur
The Vineta's Kooimans Delftselaan, Den Haag Zaaltje
The Vineta's Rembrandt Den Haag Theater
The Vineta's Capitool, het Den Haag Theater
The Vineta's Sportverenigingen Diversen Zaaltjes
The Walco's TV programma Wiesbaden, Duitsland A.D.R.
Arandellis Trio Scala Den Haag 20/06/1953.
Arandellis Trio De La Reijschool Den Haag 31/07/1953
Arandellis Trio Gebouw voor K&W Den Haag 31/07/1953
Arandellis Trio Wolmarans Den Haag 22/08/1953
Arandellis Trio Wolmarans Den Haag 17/10/1953
Arandellis Trio Amico Den Haag 6/02/1954
Arandellis Trio Custodia Brandstraat, Den Haag 31/03/1954
Arandellis Trio Dr. Kessler Stichting Den Haag 23/04/1954
Arandellis Trio Amacitia Westeinde, Den Haag 12/05/1954.
Arandellis Trio Dansschool Staas Den Haag 27/06/1954
Arandellis Trio Houtrustrotonde Den Haag 9/07/1954
Arandellis Trio Amacitia Westeinde, Den Haag 1/03/1955
Arandellis Trio Amacitia Westeinde, Den Haag 2/03/1955
Arandellis Trio Kuys Witsenberg Den Haag 26/03/1955
Arandellis Trio Amacitia Westeinde, Den Haag 21/05/1955.
Arandellis Trio Padro Den Haag 17/06/1955
Arandellis Trio Passe Partout Den Haag 19/09/1955
Arandellis Trio Dr. Kessler Stichting. Den Haag 20/09/1955
Arandellis Trio Dr. Kessler Stichting Den Haag 14/10/1955
Arandellis Trio Boschlust Den Haag 15/10/1955
Arandellis Trio Custodia Brandstraat, Den Haag 12/11/1955
Arandellis Trio Custodia Den Haag 3/12/1955
Arandellis Trio Amacitia Westeinde, Den Haag 20/01/1956
Arandellis Trio Kuys Witsenberg Den Haag 8/04/1956
Arandellis Trio Kuys Witsenberg Den Haag 9/06/1956
Arandellis Trio St. Pancratius Den Haag 31/05/1956
Arandellis Trio Drievliet Leidschendam 24/06/1956
Arandellis Trio Dansschool Staas Den Haag 26/07/1956
Arandellis Trio Houtrustrotonde Den Haag 2/12/1956
Arandellis Trio Extase Den Haag 19/10/1957
De Dandy's NCRV Radio Hilversum Ontmoeting met Tom Manders
The Diamonds Open lucht optredens Westbroekpark, Den Haag Algemeen Haags Comité
The Diamonds Legerplaatsen In het hele Land In opdracht van Dienst Welzijnszorg van Ministerie van Defensie
The Diamonds Feestzaal vd Heem Maanweg, Den Haag .
The Diamonds Bescherming Bevolking In het hele Land .
The Diamonds Cabaret Kees de Lange In het hele Land .
The Diamonds Residentie Cabaret Aad van Steenis Den Haag e.o. .
The Polynova's Amacitia Regelmatig optredens Den Haag
The Polynova's Karel Kanits Regelmatig optredens Den Haag
The Jerry-Sons Legerplaatsen In het hele land In opdracht van het Ministerie van Defensie
The Multicats Legerplaatsen In het hele land Amusements programmas voor de militairen
The Multicats privé Den Haag 40 jarig huwelijksfeest van Jacques en Rini Bovet
The Blue Cats Bejaardentehuis Den Haag Op verzoek van Jacques Bovet
The Blue Cats Privé Den Haag 25 jarig huwelijksfeest van Jacques en Rini Bovet
The Blue Cats Bejaardentehuis Helmond 1992
The Blue Cats NCRV Radio Hilversum Bij Ted de Braak

Contact addressen:
Art Daane
Frans van Rosmalen
Jacques Bovet
Charles Sanders
John Lootens
Gerard Lootens
Leen Rijksen

Webmaster: RELDAART ©
Copyright © Art M. Daane
All rights reserved

Home